Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara nära anhörig


Den tunga vägen

Den långa promenaden
känns i mina vader.

I mina tankar
mal frågorna långsamt.

Det är inte lätt att vara ung
ej heller att vara gammal.

Ångesten griper krampaktigt
tag i mitt inre.

Man är så rädd att mista
de man älskar som mest.

Det har hänt för mycket
på så kort tid.

Måste orka hålla modet uppe.
Men promenaden känns så tung.




Fri vers av Piann VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-17 19:47



Bookmark and Share


  papessa
det behövs mod och kraft
2008-04-08

  Ronny Berk
så väl förmedlas känslan av sorg genom den texten...känner smärtan och ångesten...
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP