Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillägnan

Du blidaste ljus
jag följer dig gärna.
Du tänder mig nu,
min slocknande stjärna.

Du föder min dag
när natten slå ringar.
Och faller jag svag
du bär mina vingar.




Fri vers av Erik L
Läst 580 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2008-03-18 00:04



Bookmark and Share


  Quasimodo
En fint rimmad och varm dikt för kärleken till !!
2008-07-15

  lyckeli
Mmmmm... I like....
2008-07-06

  Diffusiaria
vacker
2008-05-10

    © Birgitta Wäppling VIP
Fina rim i en rytmisk dikt.
2008-05-04

    JJ VIP
Vacker och tröstande läsning! Låt dina vingar bli burna! Mvh. JJ.
2008-03-26

  Lyckohäxan Enediel
Å så fint...mmm...raderna är så vackra och de sista stycket var verkligen jätteskönt...väldigt fin tanke!
2008-03-20

  Thommy
Imponerande fin, känns genomtänkt med djup, jag gillade raderna \"Och faller jag svag du bär mina vingar\" dom betydde extra mycket, för mig ialla fall. Applåd.
2008-03-19

  Bibbi VIP
Fascinerad!
Strålande!
Lysande!
Imponerad!
Lycka till och applåd!
2008-03-19

  aol
mycket vacker poesi
2008-03-18

    Bodil Sandberg
Underbart Erik...jag älskar din poesi!!!!applåder bokmärke!!!
2008-03-18

  Nicklasb
Kolla, du hittade lusten och känslan igen!!! Ett mästerligt litet verk.
2008-03-18

  Lena Renman
Lysande fylld av hopp
tack
lena
2008-03-18

    eva m h
Vacker!
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L