Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ifrån melodin i mitt öra


Kvar
jag stannar
kvar lämnades
svar
förklaring till vad
som kom att hända
genom
ordlekar springandes
Med barn
speglas
en längtan till framsteg
ibland krångel
och besvär
med min mening
är inte något lätt
kvar
åt mig
du kom med svar
du begav dig
ifrån mig




Fri vers av daniele
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-18 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele