Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
motsatsen eller försatsen till jesus kan bli glädjeflicka om glädjeflickan själv vill det och hon började med att undvika både punkt och alla andra tecken för att undvika missförstånd och gick vilse hem i ordbokens avsaknad av motsatsordbok och såg att


vi bygger ett kors i naturlig storlek, och virkar en gloria av taggtråd för att leka jesus på fred

ordet till
motsats
saknar medsats

och medelsats

vilket spikar jesus igen
på korset

men om jesus bara står
ofastspikad; fri
med korsets kroppsspråk
och har glädjeflickan
(alla glädjeflickorna;kvinnorna och
glädjepojkarna;jesus-hmm?)

men

dom behöver ju omvärlden
som åskådare

och vad är motsatsen till omvärld
i-värld; nu (i-land;intressant koppling)

så är ryggradsriktningen framtid, upptid, himlen?
fotriktningen det döda under jorden som är historia
och huvudriktningen hoppet
som är framtiden

framtiden är nu
och jesus då

resultat:

fri




Fri vers av sol
Läst 616 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-06 07:56



Bookmark and Share


  Anders P VIP
fritt flöde av associationer. spännande om än lite svårt att följa tråden ibland
2011-02-06

  sol
och glädjeflicka
ville ta soltecknet
till sitt hjärta

och hon blev glad
över att hitler då

vilar i frid
eller inte
om
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol