Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omärkbar

Enamhet bränner och gör ont
på insidan dit ingen når
Och fjärilarnas beröring
är omärkbar i min förlamning

Fri är den som vågar andas
utan rädsla för att falla
Och mogen är den som orkar stå
på egna ben när man allt förlorat




Fri vers av E.B.
Läst 610 gånger
Publicerad 2005-06-10 11:40



Bookmark and Share


  Ord
Mycket bra !!

Håller med Propella..
detta:

"Fri är den som vågar andas
utan rädsla för att falla
Och mogen är den som orkar stå
på egna ben när man allt förlorat "

Är mästerligt !!

Tack !

/ Crister
2005-12-31

  Propella
Synd att du inte skriver längre, för det här var riktigt riktigt bra!

"Fri är den som vågar andas
utan rädsla för att falla
Och mogen är den som orkar stå
på egna ben när man allt förlorat"
2005-10-27
  > Nästa text
< Föregående

E.B.