Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att förstå varandra i ett möte som aldrig skett


Du om någon förstår mig

Närheten smeker mitt innersta.
Berör mina sinnen tillfullo.
Skapar en skör känsla som
omfamnar mitt hjärta.

Själen får sin näring av dina tankar.
Lindar in mig i din trygghet som
spinns runt min kropp.

Närheten värmer min kropp och
får mig att slappna av och
bara ta emot, omtänksamheten
du ger mig.

Tack för att du finns min vän
och att du förstår mig genom
orden jag förmedlar.




Fri vers av Piann VIP
Läst 385 gånger
Publicerad 2008-03-19 10:40



Bookmark and Share


  papessa
mycket sånt här vill vi ha
2008-04-08

  albertina
Fina rader du delar med dig utav=)
Så härligt att ha någon som förstår och lyssnar.
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP