Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dödsdömd våldtäckt


Så jävla orättvist

Råkar titta ner på en uppslagen tidningssida på tunnelbanemarken

Där står det

Stening av 13-årig flicka
Hennes brott:
Gravid med sin 2 år äldre bror

Etsar sig ristar in sår blödande
tårar stenhugg i magen

En omöjlig logik

En sorglig rädsla en svart
känsla av hämnd

Varför så hård värld
så svår

En grym
orättvisa som tyvärr består

Hon är själv i en cell på förhand
dödsbestämd




Övriga genrer av GaiaKaja
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-19 11:37



Bookmark and Share


  Limestoned
verkligen känsla, men du kanske borde ha lagt lite mer tid på flytet? det är verkligen en bra \"sak\" du har hittat att skriva om, men du måste utveckla den lite. annars bra!
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja