Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tecken

Kroppen som en grottmålning. Streckgubbar som i mörkret kastar pilar rakt igenom cellväggarna.

En rispande runinskrift i ett dna.

Ett morsealfapet som med tre långa tre korta tre långa skriker tickande i pulsen.

Överallt finns forntidens gåtor speciellt utvalda till dig att aldrig nånsin riktigt lösa.

Överallt finns framtidens svar.

Men ingenstans finns det trygghet.

Bara ettor och nollor oförsäkrat i ett minne som alltid slutar med utplåning.

Kroppen är en bärare av alla smattrande skiftningar livet tvingas utstå.

Och jag gråter mamma. Hör du att jag gråter.




Fri vers av GaiaKaja
Läst 494 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-14 02:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja