Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Indigo

Torpet står troget på sin stengrund lägger armarna mot marken
Rötter värker fram genom systemen
Kroppen växer sig starkare
Med huvudet i himlen blåsigt
Har jag ramlat omkring
Indigo livsspiral
Hennes sång fastnade
Den om elden som brände oss om vi gick för nära sanningen
Jag föll ner i skärskådning i avgrunden borttappad
Naken med bara ett skelett som stack igenom huden
Livslinjer märken skarpa konturer
Skogen rustar sig
Ligger still
Andas
Träden omsluter det jordiska inuti
Lever åter genom alla årtal
Alla skiftningar
Alla åldrar
Här i samma värld
Samma värld som det levande




Fri vers av GaiaKaja
Läst 440 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-19 12:41



Bookmark and Share


  livsdans
Mmm....transformativ bild!
2009-12-31
  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja