Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
cyklade till mitt torp. stannade på en gravplats. drack vatten. då såg jag två gravstenar brevid varandra, den ena med mitt förnamn och den andra med min brors, det blev så tydligt. existensen. att leva nu!


Gravsten

I hur många år

ska du förbjuda

dig själv att vara levande

Kanske ända tills

du möter

ditt namn

på en gravsten

Då flyger plötsligt din själ
och pratar
med inre ord

Förstod du inte innan din död
att du har rätt att leva på moder jord




Fri vers av GaiaKaja
Läst 453 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-19 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja