Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. för inte kunde jag ana och inte kunde jag veta men tro har jag gott om.. därför vet jag inget alls, helst :)


Ovetas Brev

 

===============

 Brev till Dig
från Mig

Visst vet jag
men jag är
en Oveta också

är som t'odude'
att vara oveta

helhet är för mig att
se även oheta
närheter

bortvaro
frånvaro
därvaro
tvärvaro

Vare Alla Lägen Giltiga

i det totala favoriserar jag
det som gör
skiftningarna
konstrasterna
det som gör

Liv - Upplevelse

liksom ljud mot tystnad
svarta ord på vitt papper

enhet i tuhet
tuhet i helhet

gör mig tryggt att veta
att tryggheten
livets skiftningar
tolereras även tusamt

i helheten

saknad av närhet
för mig
gör stor känsla än
starkare

får mig se helhet
känna stort

får mig sakna med
tryggheten kvar

Trygghet är att inte veta

/Oveta - din hur än

 

=============== 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-19 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri