Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu, eller aldrig

När jag dör

vill jag vara levande

i nuet




Övriga genrer av KaLi
Läst 438 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-19 15:49



Bookmark and Share


  korpfjäder
.. att leva in i döden. Om livet kunde vara så närvarande! Fin text!
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

KaLi
KaLi