Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag sjunger ord.


what makes a man


Jag kan höra stegen komma
lite avsides men framåt
Nära ljuset släpper jag dig
om hopp att lysa upp mig
Jag kan låtsas vara din
lite försiktigt skymtar rädslan till
då mitt täcke av chans blev din
Nu lutar framtiden
den kantrar med botten av sten
tillsammans med vindar
Det chansas friskt framför hinder
men hoppet ligger intill
Jag kan försöka röra mig långsamt
lite klumpigare för att ursäkta mig
lite för närma ljuset där jag släppte dig
Nu lurar samtiden vilandes
för dom kantrande
med hopp att lysa det osynliga
när hjärtan slår sig bankande





Fri vers av daniele
Läst 216 gånger
Publicerad 2008-03-19 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele