Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad finns där borta

Sakta gnids
tankar ut

långsamt förblöds
någons liv

fundersamt men glömt
ler vi åt döden
som födseln gav

Så om vi ljuger
ska vi brytas ner
Så om vi inte klarar
att andas
vad har vi då mer att ge?




Fri vers av daniele
Läst 176 gånger
Publicerad 2008-03-19 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele