Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tacksamhet


Tack

TACK
Ett vackert ord
Ett värdigt ord
Så lätt att säga
Smaka på det
Lyssna på det
Och använd det ofta!




Fri vers av Sandvargen
Läst 221 gånger
Publicerad 2008-03-19 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandvargen
Sandvargen