Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommunikation

Kommunikation
Ord
Samtal
Bokstäver i en viss följd
Sagda
Osagda
De styr
De följer
Kommunikation - en av livets svåraste konstformer






Fri vers av Sandvargen
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-19 21:58



Bookmark and Share


    eva m h
Så svår och så viktig!
2008-03-20

  Just Emotions
ooo ja...
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Sandvargen
Sandvargen