Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du..

Vi omringar fjärilarna i magen
där inte känslor kan beskrivas
Mina händer är kalla med dina
min läppar är fuktiga liggandes brevid din sida
Jag vill spraya din själ med mina vingar
jag vill sakta smått rör oss upp för dalhöjden
sitta brevid molnregn viskandes
titta över vyn utan att förvrida
visa världen vilka dom förtvivla
och skrika oss fria.




Fri vers av daniele
Läst 439 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-19 22:27



Bookmark and Share


  ulli
"Vi omringar fjärilarna i magen
där inte känslor kan beskrivas"

Mycket snyggt. Faller för meningen ovan.
Du skriver verkligen med hjärta och själ, det är beundransvärt. Det märks att du älskar att skriva.
2008-11-20

  MissusW
Jag kan inte tänka ut någon konstruktiv kritik, men jag älskar den, helt underbar. Mm <3
2008-10-04
  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele