Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miss Tag

Det sägs att man lär sig av sina misstag.

När tar jag examen?




Fri vers av Sjoerovare
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-19 22:55



Bookmark and Share


  DC
Misstag och misstag, en erfarenhet. Jag tror aldrig att man kommer ta den examen, misstag är väl en egen värdering på vad som är vad.

brao skrivet ! fick mig att filosofiera
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Sjoerovare
Sjoerovare