Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett krig för mig


Det brukade finnas något
att dela med dig
Förr fanns det flera nummer
men nu finns det inte längre
några saknade ord

Det som höll oss kvar
släppte sakta taget
Jag omgavs av ett fönstertittande
När den andra drog
försvann färgen
Sakta inom varandra
kändes det som om någon dog
För studen blev aldrig verklig
när jag lämnades blind
när jag satt vid mitt fönster
längtandes med en bild


Det brukade finnas någon
att dela detta med
Förr fanns det rum
nu känns den tom
men nu finns den inte längre
Den med alla saknade ord
som kan beskriva
vad jag kände inombords




Fri vers av daniele
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-19 23:03



Bookmark and Share


  Матрёшa
mycket bra text! jag berörs starkt!
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele