Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, jag har MENS!

Hoppa högt och ropa rätt ut,
för nu har mensen hittat ut.

Känn ej skam för din kvinnlighet,
Smyg inte runt i hemlighet.

Våga be om XL-binda
Att ha mens är ju inte att synda?

Sluta kalla det konstiga ord,
det är ju det naturligaste på vår jord.

Sätt ett stopp för \"lingonveckor\"
MENS, heter våra blodiga läckor.

Skrik och gapa allt vad du har.
Ät choklad och gnäll på din karl.

Skapa en mindre lidande tid,
medan kroppen visar att du ej är gravid.

Bry dig inte om vad killar säger,
de vet inte hur det är för tjejer.

Det jag vill säga är: Tala ut!
-Oavsett hur du försöker dölja det,-
kommet det ändå tillslut!






Fri vers av Jessica91
Läst 352 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-20 17:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Skrik och gapa allt vad du har.
Ät choklad och gnäll på din karl. "

Gillar den.
2014-11-23

    meowz
haha härlig text ! :D
2008-07-03

  Larz Gustafsson VIP
\"It\'s different for girls\", som Joe Jackson sjöng.
2008-03-20

  skyddsängeln
*skrattar* dagens skratt!

Underbar dikt. Kanske skulle ta och säga mens istället för lingonvecka då? ;P xD

Tack så mycket för en underbart rolig text ^^
2008-03-20

  Carola Zettergren
Väldigt bra poetat!!!!
2008-03-20

  © anakreon VIP
Absolut!!!!
Applåd för ett viktigt budskap.
Crl-Erik
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Jessica91
Jessica91