Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesus är död

 

Påsken enligt judendomen:

Första fullmånen efter vårdagsjämningen

 

Påsken enligt kristendomen:

Första söndagen efter första fullmånen efter vårdagjämningen

 

vilket just i år innebär att judarna firar påskdagen när vi firar långfredag

 

vilket innebär att han redan är döder....den där Jesus...typ

 

 

 




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-20 19:21



Bookmark and Share


  micke marin
Ajdå! nu blev det ju ännu rörigare.
2008-03-30

  Carola Zettergren
Upplysningsvis..så bra!!!!
APPLÅDER!!!!
2008-03-21

    JJ VIP
Ja det känns ju som om allt är solklart! Som så mycket annat i religionens värld! Applåd! Mvh. JJ.
2008-03-21

    Ken Cassel
Kungen är död!
Länge leve Kungen

Glad poåsk och kram på dig : ))
2008-03-20

  Limestoned
tänkvärt... man vet ju inte vad man ska tro ...
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP