Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet inte, ville spara dom nånstans :P


msn namn

if you fall, i\'ll catch. if you\'re alone, i\'ll be there. if you love, i\'ll love you back.

jag drömde att du var med mig.. men när jag vaknade var du borta ._.

jag har sparat den sista dansen för dig

guys like you make us look bad

take my hand, and we will rise once again

säj inte så, vet du inte att du sårar mig i slutet?

Set my cold heart free!

theres plenty of place back in my heart where you lived

i\'ve lost controll




Övriga genrer av Rariel
Läst 450 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-20 20:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mitt ständiga är: THE RAVEN
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Rariel
Rariel