Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De sista dagarna m.m


jag ÄR evigt tacksam.

Ett mörker föll över jorden,
men du visste, numret var 3.

Det Heliga numret, som också var
antalet dagar innan du skulle återvända igen.

3, som också var antalet gånger som en av dina
närmsta skulle föreneka dig.

Förnekad, Innan så upphöjd, men nu förnekad.
Förkastad och bespottad, en sann martyr.

Innan så upphöjd, gav aldrig vika,
så sant, ingen synd har du begått.

40, antalet dagar som du vandrade.
Vandrade, tillsammans med frestaren själv.

Du gav inte vika, du var frestad, antar jag.
Men du gjorde det för mig.

Du gjorde det för mig, och jag hoppas att du vet,
jag ÄR evigt tacksam.

Jag är evigt tacksam, du har sett det förr och du kommer
att se det igen men jag är dålig på att visa det.

Skulle det varit någon annan, så skulle de inte tro mig.
Men du vet, att jag gör fel, gång på gång.

Jag VET att du tänkte på mig, när du lämnade oss.
Hade jag varit där, hade jag gjort allt för att det inte skulle ske.

Jag var inte där, det var långt innan min tid, det skulle ske,
du visste det, annars skulle inte skrifterna uppfyllas.

Jag är evigt tacksam för att du går vid min sida.
Jag är evigt tacksam för att du håller i min hand.
Jag är evigt tacksam för att du bär mig när mina ben är svaga.
Jag är evigt tacksam för att jag får vila i din öppna famn.




Övriga genrer av J3RK
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-21 04:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"When He was on the cross, I was on His mind\", som Wanda Jackson sjöng.

Även jag är evigt tacksam för denna oerhörda nåd.
2008-03-21
  > Nästa text
< Föregående

J3RK
J3RK