Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och Du

Tar du mitt hjärta nu,
Så håll i det ett tag
Ska det vara jag och du?
Från dag till dag?

Tar du min hand nu,
Så led mig mot ljuset
Om du vill, jag och du?
Vi i värmen i det röda huset

Om du omfamnar mig nu,
Så släpp mig inte än
Två liv tillsammans, jag och du?
Håll mig alltid nu och sen.




Fri vers av J3RK
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-15 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J3RK
J3RK