Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från tidig dåtid till sen dåtid till nutid


Jag har dig nu

Du har mig nu,
Jag svävar på moln
Du hade mig då,
Jag svävade på moln

Min frihet äger mig
Min frihet bär mig

Ett mörker tog min frihet ifrån mig

Trodde inte att jag skulle lyckas
Jag lyckades!

Jag har dig nu,
Jag svävar på moln
Jag har dig nu,
Jag svävar på moln




Fri vers av J3RK
Läst 322 gånger
Publicerad 2009-01-15 01:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J3RK
J3RK