Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kylan. Mörkret. Ljuset. Hoppet. Explosionen. Elden. Hon. Dommaren. Rätt och Fel?


Kylan. Mörkret. Ljuset. Hoppet. Explosionen. Elden. Hon. Dommaren. Rätt och Fel?

Natten var så kall
Det var så halt på vägen
Årets ljusaste tid börjar gry...
Snart, Snart, kanske snart
Hoppas, men inte för mycket.
Måttliga mängder.

Han hade hört;
Det kommer komma en explosion
Det var nu han talade till folket.
En explosion igen,
det kommer skina upp och det kommer mörkna
snabbare än man kan ana.

Ni kommer alla att vara ved i en öppen spis.
Ni brinner starkt, men ni är bräckliga i slutet,
kan inte, orkar inte hålla ut till slutet.
Faller ihop, Stöttepelaren, En hög,
av glödande ved som en gång brann starkt
Brann starkt för något ni idag bara glöder för.

En känsla.
Hon har inte glömt mig!
Hon har inte glömt mig?

Dagen, dagen då vi ska bli dömda,
Rätt och fel.
Bra och dåligt.
Bli dömd åter igen.

Kylan. Mörkret. Ljuset. Hoppet. Explosionen. Elden. Hon. Dommaren. Rätt och Fel?




Fri vers av J3RK
Läst 330 gånger
Publicerad 2009-01-15 01:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J3RK
J3RK