Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leende Falskhet

Frustration
Glädje
Hat
Kärlek
Smärta
Hjärta
Tårar
Skratt
Falskhet
Leende

...Tills döden skiljer oss åt








Övriga genrer av J3RK
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-23 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J3RK
J3RK