Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I strålkastarljus


I strålkastar ljus

Lång blond och lätt böjd.

Väcker åtrån innuti.


Rör dig bara några meter i från mig.

Är inte ensam om det här,
kom lite närmare får du se.


Vi är två.


Ett.


Isig natt, stjärnklart bara månen lyser på.


Får dig så många gånger jag vill,
på rygg och ovanpå.


Andetagen hörs genom tystanden,
en lägenhet på södermalm.

Lakan hud mot hud,

utanpå,


innuti.



Morgonen kommer
med heta kyssar och te.


Allting börjar om ännu en gång.



För en gångs skull,

jag är inte den som flyr.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-21 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean