Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
flämtande låga & istappar från skridskoskenorna vi är för olika


Frostsol

du ville veta
hur man kunde få mig att

slockna

Bara blås
så ramlar jag direkt

sa jag


men du var för kall
frostenkransen runt dina läppar
och sprickorna av is i dina ögon

fick mig aldrig att



falla



falla



falla.










Övriga genrer av Junibarn
Läst 454 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-21 21:06



Bookmark and Share


  Bortklemad
skönt skrivet, gillas starkt! =)
2008-04-11

    Olives
otroligt braa!
2008-03-23

  Manal
grymt skrivet, mkt bra!
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Junibarn
Junibarn