Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt för alla gånger jag velat skrika men låtit bli

För allt

Förlåt för allt

Förlåt för att mitt ont gör ont i dig

Förlåt för att mitt ont gör ont i mig

Förlåt för allt jag skäms för

Förlåt för allt

Förlåt för allt jag inte var

Förlåt för allt jag kanske inte kommer att bli

Förlåt för allt

Förlåt för min oförmåga
att vara det jag jag borde

Förlåt för att jag skäms för mina inutisår
så äckliga
alldeles för äckliga för att visa

Förlåt för att jag är så jävla helvetiskt äckelsvag

Förlåt för att jag är en sån där man borde sparka på

Förlåt för att jag sparkar först

Förlåt för alla känslor jag inte vågat visa

Förlåt för alla nätter jag legat vaken
lyssnat till ett rusande hjärta

Förlåt för vinter och våren och sommaren och hösten och åren
som inte blev som de skulle
för jag var inte i balans
jag mådde inte bra
och för det säger jag

Förlåt.

Förlåt för alla gånger jag velat skrika men låtit bli

Förlåt för alla tårar som odroppat
tills de möglat i bröstkorgen

Förlåt för att jag inte är i stånd att förändra världen

Förlåt för att jag är vilsen och

Förlåt

För att jag är människa



Förlåt



För



allt.




Fri vers (Fri form) av Junibarn
Läst 938 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-11 23:19



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jävla bra.
2016-01-21

  julia.s
känner igen mig så himla väl i det här. så enkelt men så fint.
2012-12-22

    ej medlem längre
ja!
ut med skiten junibarn. :)

du är vacker.

jag har i två dagar titt som tätt gått runt och sagt förlåt.
men jag har finssat efteråt. förmodligen eftersom jag känner mig färdig med förlåten. (men jävvlar vilken resa det har varit att komma hit - och resorna kommer och går)

varm kram

2012-12-12

  Nattviolen VIP
Jag känner igen mig men, sluta be om förlåtelse, tror jag är en bra grej.
2012-12-11

    ej medlem längre
slå inte på dig själv. har du hjärta & säga förlåt & kunna förlåta är du bättre än så, mycket..
2012-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Junibarn
Junibarn