Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

M, det var länge sedan, det var då.


M

Du är en man

en gift man.

Men inte min.


Då, länge sen.


Skog runt omkring, glasögonorm.

Du var smal, inget man titttade på.


Korridorer, bruna plåtskåp.


Det var då.



Nu.


Är du en man, en riktig man.



I går när jag tittade på dig.


Märkte jag att du är någon,

som får vem som helst att vända sig om.


Gift.



Lika bra att sluta vända sig om.










Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-21 21:10



Bookmark and Share


  kata
jag tänker på \"varning för ras\"... jag är fortfarande bara 14 och jag vet ändå vad du menar ._. gillar sista raden.
2008-03-21

  Junibarn
Ovanlig dikt.. Intressant syn på kärlek. Men den var bra skriven. Gillar delen med \"Skog runt omkring, glasögonorm\".
2008-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean