Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi befann oss alltid någon annanstans

kommer du ihåg
oss



vi var två bögar
i två förlorades
kroppar
och alla våra vänner
glömde bort oss
till sist
för vi var så upptagna
på den tiden
av att
fylla askkoppar
tömma flaskor
och uppehålla oss med något
vi brukade kalla
att leva



du skrattade och
kallade mig för
en klyscha
när jag på din fråga svarade att
jag dricker vodka rent
endast för att se vad som händer
när man slår sönder
världen och
verkligheten upplöses




vi tog bussen
till världens ände
åkte i tre timmar
och blev utskällda av en tjock busschaufför
med mustasch
och när han frågade
vart fan vi skulle egentligen
svarade jag
till frälsning,
gav honom en slängkyss
och steg av
vid en regngrå motorväg
där livet
passerat
för länge sedan




och kanske ligger jag där
än
fortfarande
vid din sida
och låter regnet rena mig




för det var lugnet
som infinner sig
när man vet
att detta är slutet
och att
ingenting mer kan hända




Fri vers av gnupung
Läst 458 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-22 11:53



Bookmark and Share


    Ficktjuv
för det var lugnet
som infinner sig
när man vet
att detta är slutet
och att
ingenting mer kan hända

(om du inte fattade vilket slut jag menade)^^
2008-05-15

    Ficktjuv
Inte en av mina favoriter, den är inte enastående. Antingen är det mitt hmör som gör det eller dikten. Den är bra, och jag kan inte ljuga och säga att slutet inte fick mig att smälta lite. Slutet är skitbra, det andra är jag inte så uppslukad av. Du är bra, som vanligt:) och som sagt, slutet gör dikten:)

så puss på dig och puss på våra promenader (by the way)
2008-05-15

    Systerdyster
Jag känner som Petronella, massa Jonas över detta!
Men du är så bra och jag blir så glad av att läsa det du skriver. Och jag hade redan läst denna ska du veta, redan innan du bad mig, och jag älskade den första gången också!
Jag läser dina dikter ganska ofta, men utan att kommentera, fråga mig inte varför jag inte kommerterar, jag har inget att skriva. You take my breath away!




P.S Jag är din hemliga beundrare! <333
2008-04-12

  Limestoned
Wiie! Du skriver verkligen bra dikter.
2008-03-23

  soptunna
den är jättebra, men jag tycker det är jpobbigt att läsa när du har bytit rad så...
2008-03-22

  RADIOANSIKTE
Jag känner bara en enda sak när jag läser den här: Jonas Gardell.
(Och Jonas är en fin pojke).
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

gnupung