Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En poets ikon

Vilset
leder jag vägar
för rädslan springer
när mörkret lagt sig
Medger
önskan som kom
under änglar
som stirrade uppifrån
Långsamt djupare
som en efterlämnad
död ikon
fastnade jag här
med skuggor bakifrån
Ängsligt
bryter jag tystanden
Med någon vacker
chansar jag
med misslyckanden




Fri vers av daniele
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-22 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele