Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gudinnan på Dansgolvet




Tänkt dig ett stort dansgolv


Det är blankt och är gjort av ek


Där ser du en kvinna som dansar fram


Hon rör sig med musiken som spelar


Hon känner sig som en gudinna


Hon fångar allas ögon


Rytmen dras hon med av


Taket nästan lyfter sig


sån dramatik som hon


Dansar fram


Håret böljar ansiktet är i en ljuvlig trans


Kroppen använder hon till sin dans


Hon framhäver bjuder sin skönhet åt er


Hon vill ger er det allra vackraste


Någonsin ni har skådat


På dansgolvet står tiden stilla för henne


Då är hon i ett med evighetens


Sköna Dans




Fri vers av Fånga dagen
Läst 328 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-22 13:43



Bookmark and Share


    tramp
jag bara har fallit för denna text ...nu blir det bokmärke ! ...en text som får mig associera till \"Birgitta hon dansar\"....\"Dance me to the end of love\" och sist men inte minst \"Lady in RED\"!
2008-03-23

    tramp
och här tar jag fram min röda fiol... spelar när hon dansar fram toner som dansar under taket...fyller själars glans

Snygg text ! bildlig och sinnlig !
2008-03-23

  Larz Gustafsson VIP
Jag har lätt för att föreställa mig dig där.
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen