Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den varma kärleken


Den ultimata kärleken

Kärlek i det tidlösa
finner sin tro i tilliten.

Värmer och omhuldar
din sköra själ.

Som ger glöden till
ditt allra innersta.

Den vinner ditt
heligaste, ditt
öppna hjärta.




Fri vers av Piann VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-22 16:37



Bookmark and Share


  papessa
vackert
2008-04-08

  Fredrik P. VIP
visst! den varma kärleken
finns \"i det tidlösa\".
dikten tar den på allvar.
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP