Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tungt placerad

I mitt huvud stillas drömmar
Tungt placerad framför speglar
försöker jag finna mig
i en skör besvikelse
på en ångerfylld drog
motagen för slag
trotsar jag själen
som var svart och grå

En kluven tjuv stal
självkänslan från min hud
och lämnade saknaden kvar
Till ljuset utan ljud
försökte jag greppa tag
men lågan släcktes
redan som barn.




Fri vers av daniele
Läst 405 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-22 17:31



Bookmark and Share


  Матрёшa
waaow, wow, den här texten e nog en av dina allra bästa!!! Många sinnessjukt bra formuleringar! Särskilt sista stycket är fenomenalt!! =D
2008-03-22

    Karin_
Otroligt tung och fin text. Svårt att sätta ord på känslan som kom upp i mej. Väldigt många tack för den underbara texten!
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele