Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

byggnadens framsteg

Vi bygger broar
mellan våra skogar
brinner en färd
ner till jord
Den stela kärleken
fastnade på mina skor
Bärandes med hat
klagar sanningen
när jag klurar ut
den jag skulle bli
som stor.

Månen leker
med fjärilarna i mig
lättsamt springer dagen
och natten somnade
Där brevid log jag
stående och väntande

Vi bygger önskningar
mellan oss växer tid
med färd som är lika fri
fast sluten om oss
när en dröm
skulle bli som vi




Fri vers av daniele
Läst 492 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-22 17:50



Bookmark and Share


  Матрёшa
Gillar denna skaaarpt! du är grym!
2008-03-22

  Larz Gustafsson VIP
Det här språket är så färgstarkt att jag vill tapetsera lägenheten med det!
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele