Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påsken, en högtid som...

...de flesta skiter i.
Vet vi ens vad det är vi firar?
Och hur firar vi den?
Är det inte bara ännu ett tomt skäl till att dricka och träffa tjuriga släktingar?
Påskägg fyllda med gifter, kadaver och kemiska substanser...
Här, barn! Det är godis! Mums!
Det är bara elakt.
VSNP.
Våga
Säga
Nej
till
Påsken.




Fri vers av Är det här namnet taget
Läst 357 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-22 19:37



Bookmark and Share


    Beeingme
wow! Verkligen väl skrivet!
VSNP is tha shit!
2008-03-22

  Larz Gustafsson VIP
Mycket bra skrivet!
Jag säger definitivt nej till den.
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Är det här namnet taget