Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte FAN är det jag


Vem kan segla förutan vind?

Inte FAN är det jag!

Pumpa årorna hårt...



i det som är kvar.




Fri vers av Är det här namnet taget
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-09 19:37



Bookmark and Share


    Är det här namnet taget
hahaha poeter .se stavvfäller också... \"Mycker bra\" hehehehe... Jag ska tala om för daj nästa gång vi ses hur fet du är!! Du tar över världen snart!!!! Precious.... my precious... sheet jag skrämmer mig själv... jag menar oss...
2008-04-09

    Är det här namnet taget
Skitbra skrivet! Du är grrrrryyyyyyyyyyyyyyyymmm!
2008-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Är det här namnet taget