Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gör ditt privata meddelande till mig officiellt men jag skyddar din identitet





\"Jag är allergisk. Mot fejkade nick. Såna där jävla överdrivna falska nick som spottar en i ansiktet. Som är 92 år och skriver anslagstavletexter. Och som \"X.....................................\". Som den där reklamen på TV: \"talking to me? talking to me?\"

Du kan ta bort mig som skrivvän.\"


(mitt svar:)


\"Varför är du så neggo? Sprid lite kärlek istället!
hahaha... anslagstavletexter, jag håller med! Tyvärr kollar jag inte så mycket på teve så jag har inte sett den reklamen... men du... det där med fejkade nick var väl lite överdrivet va? Du har ju bytt nick flera gånger och \"X\", vad är det liksom? Jag tror inte heller det är ditt förnamn...
Men jag gillar dig ändå, så jag sparar dig som skrivarvän! Kram!\"




Fri vers av Är det här namnet taget
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-10 22:51



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
en text med sanning svidande...
suverän avslutning...
kb
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Är det här namnet taget