Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ber på mina köttiga knän med löst hängande hud

Jag fatta mig kort.

Mamma älskade inte maj. Inte våren hella.

Pappa stakk. Även kniv hjärtan.

Alla syskon hattar varann.

Och jag BEHOVer kärlek!

Jag bli osäker av allt det här... ska jag hälsan och vinka, eller gått fram, eller tittar bort... eller... vad? Undrar vad mamman hade sagt om hon vatt snäll?


ockh NEJ! ingha tablettär!




Fri vers av Är det här namnet taget
Läst 373 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-09 20:09



Bookmark and Share


  syskonenberg
gör det du gör nu, skriv ut all
ilska. här är det alltid någon som
lyssnar och förstår.

spelar ingen roll vad man skriver,
eller hur man skriver.
det är den tanken som personen
haft då den skrev.
men det jobbiga är att jag känner
ilska då du skriver,
och det gör en medlidande på
något vis.

kan jag ha ganska rätt där?
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Är det här namnet taget