Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dag in dag ut


jag ler men mina ögon gråter

jag ler men mina ögon gråter

jag ler men mina ögon gråter




Fri vers av Är det här namnet taget
Läst 370 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-11 01:12



Bookmark and Share


  To
Nog är det många som hellre vill sprida glädje än sorg, men finns sorgen bör den inte förträngas. Det är svårt att hålla alla sina känslor instängda, blir det för hårt tryck kan det bli ohanterligt, riktig farligt tror jag.
2008-05-27

  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar le om jag är ledsen.
2008-04-11

  Bibbi VIP
Känner igen detta tillstånd.
Applåd och bokmärke.
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Är det här namnet taget