Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små ords storhet


Det senaste årtusendet,
nittonhundratalet
eller
din livstid till nu.
Något av detta.

Hela världen,
Europa,
Sverige
eller
din stad.
Något av detta.

Några små ord
och begrepp
om tid
och rum.

Som ramar in
men ändå
rymmer så mycket.

Flöden av lyrikens födande.




Övriga genrer av Svante
Läst 651 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-22 22:56



Bookmark and Share


  Manal
jag tycker om orden du använder dig av och hela känslan jag kan finna.. Tack
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Svante
Svante