Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moder Jord


Det togs ett fotografi av Jorden
varande i den stora mörka svarta rymden.
Att hänföras över och vörda skönheten.

Näst intill allting
som vi människor
skapat, gjort, sagt, tänkt, uträttat
och råkat ut för
har skett inom ramen för denna bild.

Moder Jord; mycket har du varit med om.

Vi är i sanning inga rymdvarelser.




Övriga genrer av Svante
Läst 539 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-22 23:05



Bookmark and Share


  To
En bra text som i mitt läsande sammanfogar oss allt till ett eller som ser alla levande ting på jorden tillsammans som ett vi och inte dom.
2008-05-20

  NågonAnnans
rymdvarelser menade jag ju naturligtvis:))
2008-04-01

  NågonAnnans
Men jorden svävar ju ute i rymden mitt bland de andra planeterna,så alltså är vi rymdmänniskor hela bunten eller??;)*S*
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Svante
Svante