Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själar som vandrar i livet









Bortom tid och rum

Ser jag ett oändligt hav

Det är själar som vandrar

Människor som söker efter sanningen och friden i sitt liv

Där kan jag se mig själv med strålkastare ljusa upp tillvaron
i livet för att veta ingenting är förutbestämt

Livet blir ofta vad man gör det till bjuder jag in så får
jag tusenfallt tillbaka


Pratar jag med en vänlig röst så får jag vänlighet tillbaka


Att ge och ta och alltid ha hoppet i bevar


Känslor så som ångest kan härja i våra bröst och göra så
ont och slita oss i 1000 bitar


Men jag vill inte vara utan känslor i mitt liv jag vill kunna
känna alla slags känslor och jag vet att jag inte dör av dem


Känslor är en del av livet låt oss beröras till tårar av glädje


Låt oss se vackra saker njuta av maten

Låt oss få många möten med nya bekantskaper i livet

Det finns inga garantier för något i livet

Så låt oss för en stund att tappa taget och släppa
all kontroll som hindrar oss för att gör det vi vill i livet

Livet bjuder på många saker låt oss

Nu tar för oss

Rikligt av livet









Fri vers av Fånga dagen
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-23 14:32



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Liknar en bön om välgång!
Att ta vara på!
2008-03-23

  ***Wicke***
Så som du skriver
-Känslor så som ångest kan härja i våra bröst.
Så gör det i mitt när jag läser dina ord.
2008-03-23

  Dessie 35
Den rör mig djupt in i min skäl
2008-03-23

  prinscess VIP
vad fin och hoppfull
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen