Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övertryck av känslor


Det råder övertryck just nu

Mitt bröst spränger av något

Det känns inte spec trevligt

Men jag vet att jag inte dör av det

Det är dax för lite undertryck tycker jag

Tid och behov att släppa ut luften som trängs i mitt bröst

Kanske måla en stark tavla igen

Tänker rött nu

Rött är starkt står för mina känslor

Blandas ut med lite gult och lite vitt för att få den
perfekta blandningen av färg ovh nyanser

Tavlan blir lika stark som mina känslor jag bär upp inombords
Nu kommer det även några ord på mina läppar

Dom målar jag svart och skriver rakt över tavlan det känns
skönt att få

Sätt färg och ord och en bild

På känslans inre liv





Fri vers av Fånga dagen
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-23 15:34



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
\'Lika botas med lika\'
en homopatisk tes
som bär även här!
Starkt!
2008-03-23

  anits VIP
Känner igen mig så i din beskrivning
trycket som gör känslan så obehaglig
men vet att den går över
kram anits
2008-03-23

  Dessie 35
Sååå fint beskrivet =) känner igen kännslan,,,Kram
2008-03-23

  mare VIP
..känslans inre liv är fyllt av färg....livets färger....bra ...
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen