Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poesi till Emelie


Fröken Blå



Fröken Blå
Med ditt blekta hår
som faller ner
är du obeskrivligt vackrare
tillsammans med ljuset
och mig
Jag är upptagen
med att drömma
I något glömt försvinner
saknaden som låg gömd
Bakom gardinljuset
ligger förälskelsen igen
Mer romantiskt
ser jag bakom dina blåa ögon
där drömmar
koppla oss samma
Vi kan inte beskriva
liggandes naken och ren
smekande mellan varandras ben
I någon lämnas något
som vi kallar för kärleken




Fri vers av daniele
Läst 474 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-23 15:35



Bookmark and Share


  Gronia
\"I någon lämnas något
som vi kallar för kärleken\" Jag gillar hur du skriver, inget alls meningslöst, tvärtom, en vackert formulerad känsla.
2008-03-29

  Матрёшa
härligt o fint beskrivet om förälskelsen =)
2008-03-24

  Larz Gustafsson VIP
It\'s all over now, Baby Blue...
Fast det kanske det inte är...

Blå ögon och blont hår...En svensk sommardröm.
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele