Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nakna

Vinden leker tafatt

löven fattas oss

vi kala och nakna är




Bunden vers (Haiku) av Piann VIP
Läst 464 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-23 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP