Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

småskjutna änglar ville mig inte väl



På himlen hoppar änglar
blekvita och småskjuter
ner på oss med pilar
Här brevid vattnet
ljusnar mina skuggor
I gräset slogs jag av
att våran världar är som två
fortfarande ganska långt ifrån

Det svala täcket med gräs
får mig att somna
när min kropp den är varm
Och drömmar placerar mig
lite närmare dig

Min ursäkt för att sakna
är att aldrig lämna
det ända som blev kvar
att hata







Fri vers av daniele
Läst 446 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-23 21:17



Bookmark and Share


  aliCe*
Gillar den!
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele