Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fjorton år någonstans



En oönskad
blev stilla
med slutet som nära
när hon trilla
Händer som något rivet
mot hudceller
som var skrivit
ur en hemsk scen

Vad står ljugit
på tungspetsen
Om du duger
vad är då livet
Hur blir du
din egen undanflykt
när speglen är sanningen
som födslen byggt ?




Fri vers av daniele
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-23 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele